Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

1. Αποστολή με Μεταφορική Εταιρία.

Όλες οι αποστολές των προϊόντων εφόσον υπερβαίνουν το όριο των 5 κιλών γίνονται με μεταφορική εταιρία (πρακτορείο). Ο πελάτης μπορεί να μας υποδείξει το πρακτορείο της επιλογής του για να παραδώσουμε εκεί τα προϊόντα ή να αναλάβουμε να στείλουμε τα προϊόντα με το δικό μας συνεργαζόμενο πρακτορείο.

Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της ασφαλείς μεταφοράς των προϊόντων είναι αποκλειστικά της μεταφορικής εταιρίας και μετέπειτα του πελάτη.

Το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη για όλες τις παραγγελίες μέχρι 40€ όπου τα μεταφορικά υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα. Για παραγγελίες άνω των 40€ το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν για Αθήνα Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ιωάννινα. Θα σας καλέσουμε για τυχόν δωρεάν μεταφορικά και για άλλες τοποθεσίες που δε γίνεται μεταφόρτωση σε δεύτερο πρακτορείο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Εκτός των εταιριών ταχυμεταφοράς (κούριερ), όλες οι μεταφορικές εταιρίες παραδίδουν επί πεζοδρομίου. Για παραδώσεις σε όροφο ή οπουδήποτε αλλού πέρα πεζοδρομίου, πιθανότατα να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πριν υπογράψετε για την παραλαβή τους, έλεγξε ότι τα προϊόντα σας είναι σε άριστη κατάσταση. Με την υπογραφή σας επιβεβαιώνεται ότι όποια κι αν είναι η κατάσταση των προϊόντων, συμφωνείτε και τα παραλαμβάνετε. Αφού υπογράψετε, η μεταφορική εταιρία δεν έχει πια ευθύνη για την κατάσταση των προϊόντων που σας παρέδωσε μόλις.

2. Αποστολή με courier.

Για μικρότερου όγκου και βάρους εμπορεύματα παραδίδουμε μέσω εταιρίας Courier, 
Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της μεταφοράς των προϊόντων είναι αποκλειστικά του πελάτη.

Παραγγελίες εξωτερικού / Κύπρου

Για παραγγελίες του εξωτερικού ή της Κύπρου, η παράδοση γίνεται μόνο μέσω πρακτορείου. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη και την ευθύνη για την σωστή μεταφορά των εμπορευμάτων την έχει η εκάστοτε μεταφορική εταιρία και μετέπειτα του πελάτη.